Dipod відкриті
[search 0]
більше

Download the App!

show episodes
 
Being a driving instructor can be lonely business in so far as feedback and ideas are concerned. The Driving Instructors Podcast (DIPOD) is where UK driving instructors can come to find out more about their industry, with news, views, commentary and guests. We are always looking for your feedback too, so remember to - phone us: 08432 892 556 or email us: adi@dipod.co.uk
 
d
dipodkesin

1
dipodkesin

Bang EL & DEJUL

Unsubscribe
Unsubscribe
Щомісяця
 
Apapun topik obrolannya, #dipodkesin aja. - Lagi ikutan Prambors Podcastar with Podkesmas Asia Network nih! Doain menang yaa! Thank you! - Dipandu oleh Bang EL dan DEJUL Support this podcast: https://anchor.fm/dipodkesin/support
 
Loading …
show series
 
Show recorded 20/7/22 - Released 3/8/22 88 minutes In this second show with DVSA representative Assistant Chief Driving Examiner Graham O'Brien, we go in deep on conducting mock tests. We also cover other subjects including Standards Checks, Mirrors in pairs and aggression. Mock Test Marking Sheet Examples Client Centred Mock Test Methods Rules and…
 
Show recorded 20/7/22 70 minutes In the first of two shows, we are joined by DVSA Assistant Chief Driving Examier Graham O'Brien. We speak over many issues and in this show we look at upcoming new technologies in cars and what happened to the DVSA center at Cardington. Graham Introduction Cruise Control Auto Speed Limiter Hill Assist Lane Assist AL…
 
Amongst other things, in this show we look at some issues raised in relation to the recent changes in the Highway Code and find out about some of the ways examiners help our pupils. Left Turn At Roundabouts Rule 170 Junctions Loitering Bollards Pedestrian Priority Examiners Hints Falling Bikes Judging Spaces Historic Traffic Dress Code Links Highwa…
 
Show recorded 16/6/22 70 minutes In this show we look at some issues raised at the recent NJC association meeting and take a look at how the DVSA are working to beat the bots that book and drain the booking service of test slots. Fuel Crisis and the NJC NJC Local Association Meeting Future Expo Eye Sight Test Disability Driving KSI Figures School V…
 
Show recorded 28/5/22 60 minutes In this show we get some feedback on the recent Expo South Instructors Gathering at Kempston Park Racecourse, and we look at Reverse Bay Parking in our 'How Do You Do That' section. Expo South Virtual Reality Presentations NJC Training Mock Tests NJC Assessment Meeting How Do You Do That? Reverse Bay Park Three Elem…
 
Show recorded 29/4/22 released 13/5/22 35 minutes In this show we mull over eco friendly driving, find out about some planned test centre closures and throw out some thoughts about autonomous cars. Standards Check With X ADI Part 2 PDI Eco Friendly Lost Driving Tests Closing Test Centres Autonomous Nonesense Links…
 
Show recorded 29/4/22 released 4/5/22 63 minutes In this show we talk to James Hinkins from Herts Ability and learn about what is involved in teaching pupils with various disabilities. Herts Ability open day - 28/6/22 at: Weltech Centre Welwyn Garden City AL7 2AA Email: info@hertsability.org.uk About Herts Ability Referrals Assessments Working With…
 
Show recorded 18/3/22 released 5/4/22 26 minutes A short show where we catch up on things that we didn't have time for in the previous show!! Conference & Expo South '22 Tests Normalised NJC Chairman's message Fuel and Lesson Prices Links Conference & Expo South BookingPeter
 
Show recorded 18/3/22 68 minutes In which we chat with Richar Borges from Intelligent Instructor about the upcoming Conference and Expo South. Petrol Prices Conference & Expo South '22 Promotion Outdoor Activities Auto Lessons Local Drivers Road Density Parallel Parking Fun 8 Track Links Conference & Expo Booking…
 
Show recorded 16/2/22 108 minutes In which we take a close look at the latest changes to the highway code and how we teach it. The Code - Junctions Traffic Speeds Cyclists Horses Relevant Speed Use Of Video The Test 10 and 28 Day Rule Eyesight Tests Out Of Hours Tests Cycle Stop Lines Links A Look Inside the New Highway Code Highway Code Changes…
 
Show recorded 19/1/22 94 minutes In which we take a deep dive into the upcoming law changes relating to the Highway code, and we also re-introduce our 'How Do You Teach That' feature and we look at Parking On The Right. H1 - H2 & H3 Lorrys Turning Deaf Packs KSI Stats Back On The Road Instruction Standards Covid Effects Test Centre Closures Road Us…
 
Show recorded 13/12/21 68 minutes In this show we talk with Rob Cooling and expel some myths about electric cars. Presentations Transition To Electric Sound Generators Charging Lesson Fees & Hours Life and Reliability Manufacturing Costs Correspondence Bizarre Questions Running On Empty FacemasksPeter
 
Show recorded 27/10/21 - released 6/11/21 90 minutes In this show we look back at the recent Expo and Conference held at the heart of England showground and listen to some interesting chats with some of the participants. Auto or Manual? Buy or Lease? Expo 21 Leister Fire Service V.R. Vehicle Speed of Sight Queen Elizabeth Foundation Radio In The Ca…
 
Show recorded 22/9/21 - released 27/9/21 82 minutes In this show we get an update on the upcoming Expo and Conference on the 10th Oct' (book your place now!). We also discuss in some depth the change to the trigger system for standards checks. Expo Update Local Events CPD 55% Trigger Continuous Faults Badge In The Window Logging Faults Cardington T…
 
Show recorded 18/8/21 - released 7/9/21 62 minutes In this show we continue our discussion with Mark Revill-Johnson from New Zealand and amongst other things, we compare notes on how the driving instructor industry compares to the UK. Correspondance Move To New Zealand NZ Licence Conditions Motorbikes Code Zero Advertising Grading System Role Playi…
 
Insight To Drive Show recorded 18/8/21 62 minutes This recording has been devided into two shows. In this first show we have two guests on Skype. Firstly Kathy Higgins who talks to us about her new book that is about to be released (26/8/21). Also from New Zealand we speak to Mark Revill-Johnson, who we talk to in more depth in Show 184 (to be rele…
 
Show recorded 28/7/21 62 minutes In this show we speak to Richard Borges from Intelligent Instructor about the magazine and the upcoming Expo and Conference on October 10th. Intelligent Instructor Magazine Intelligent Instructor Plus Conference and Expo Centre Of England Booking Tickets Scalping Expo Activities DVSA Safe Driving For Life Site Invis…
 
Selama pandemi, gimana kiat pedagang biar tetap survive? Kita tanya Ngabsday dari Podcast Santuy, yang berprofesi sebagai pedagang ayam geprek yuk! Ceritanya udah #dipodkesin, siapa tahu bisa jadi inspirasi, meskipun ga bisa mewakili suara semua jenis pedagang, tapi asik banget kok obrolannya. Ciyus! - Btw, episode ini diikutsertakan dalam Prambors…
 
Yang ngira kerjaan copywriter itu kayak bikin tulisan di atas latte, keknya perlu denger #dipodkesin episode ini. Soalnya Bang El sama Dejul bawa temen copywriter yang mau ceritain, kek gimana sih kerjaannya? Dengerin sampe abis, biar kaget denger gajinya! - Btw, episode ini diikutsertakan dalam Prambors Podcastar with Podkesmas Asia Network. Doain…
 
Gimana ceritanya bisa lulus tes CPNS? Apakah butuh ordal, atau butuh kerja keras? Ada temennya Dejul nih yang mau berbagi cerita buat #dipodkesin, bareng Bang El juga. Simak kisi-kisinya di menit 7:15 biar hemat kuota. - Btw, episode ini diikutsertakan dalam Prambors Podcastar with Podkesmas Asia Network. Doain kepilih jadi pemenang ya! Nuhun... --…
 
Show recorded 23/6/21 80 minutes In this show we are joined by Terry Cook and we talk over a number of topics including Terry's own podcasts, The Instructor and 5 Minute Theory Introducing Terry Booking A Test Lesson Prices Attitudes To Learning To Drive Anti Social Media The 5 Minute Theory Going Metric Stopping Distance The Instructor Cycle Savvy…
 
Keaktifannya dulu sebagai ketua cliquers cabang Pamulang kini mulai berbuah manis karena bisa mewujudkan cita citanya mempunyai studio podcast dengan design yang ungu-ungu kaya kamyu -- (itu unyu unyu)! Cih! Nah! Biar ga penasaran se-ungu apa tempatnya, langsung cekidot youtube @dipodkesin ya prend. Alamat studionya di Villa Pamulang, langsung cek …
 
Show recorded 26/5/21 65 minutes In this show we cover a large number of subjects, many revolving around the practical test after the lockdown. Expo 2021 The Covid Effect Back Early Pass Rates Booking Tests Terminating Tests Booking Trolls Electric Vehicles on Test Failing Reasons Car Parks Emergency Alerts Cycling Initiative…
 
Show recorded 7/4/21 57 minutes In todays show we are joined by Andrew Love who is on the ADINJC board as their training officer. Amongst many topics we speak about working out your business costings, electric cars and core skills. Webinars NJC Training Dyslexia Lesson Prices Business Costing Financing Electric Cars Single Pedal Demonstration Elect…
 
Yang sekantor sama Dejul sebelumnya tolong langsung komen di Youtube #DIPODKESIN, sementara yang baru sekantor sama Dejul sebaiknya share podcast ini ke sosmed kelen terus mention @dipodkesin ya! --- This episode is sponsored by · Anchor: The easiest way to make a podcast. https://anchor.fm/appSupport this podcast: https://anchor.fm/dipodkesin/supp…
 
Show recorded 17/3/21 73 minutes After a bit of a break over the recent lock down period, we gather once again get together over Skype to look to the resumption of being able to get back to work once again. The end of lockdown is nigh! Booking Tests DVSA New CEO Mock Tests Correspondance MoT's Mobile Phone Use ALKS ISAT Stop the E Stop Green Number…
 
Inilah PKR - Podcast Kolaborasi Random. Kalo penasaran episode ini #dipodkesin bareng siapa aja, cek instagram @dipodkesin. Kalo bingung dan ga ngerti karena cuma dengerin doang, cek Youtune Dipodkesin sekarang! --- This episode is sponsored by · Anchor: The easiest way to make a podcast. https://anchor.fm/appSupport this podcast: https://anchor.fm…
 
Sebenarnya siapa sih yang megang ranah dapur di rumah? Laki-laki atau perempuan? Obrolan ini udah #dipodkesin sama kami karena podcast lain pasti ga pernah bikin topik ini. Buktiin di komen IG @dipodkesin kalo emang ada yang udah bahas duluan! --- This episode is sponsored by · Anchor: The easiest way to make a podcast. https://anchor.fm/appSupport…
 
Kayaknya ga bakal basi ngobrolin banjir ya? Ya udah, kita obrolin lagi deh di episode ini! Btw, kalo mau liat versi kerennya, bisa mampir ke Youtube #dipodkesin ya!--- This episode is sponsored by · Anchor: The easiest way to make a podcast. https://anchor.fm/appSupport this podcast: https://anchor.fm/dipodkesin/support…
 
Karena Dejul belum punya iPhone dan ga bisa main Clubhouse, jadi dia minta dikasih tahu sama Bang EL. Apakah dia paham? Cek aja tutorialnya yang udah #dipodkesin ini yuk! --- This episode is sponsored by · Anchor: The easiest way to make a podcast. https://anchor.fm/appSupport this podcast: https://anchor.fm/dipodkesin/support…
 
Pada episode ini Dejul curhat soal kerjaannya dan Bang EL ngasih dikit wejangan. Ada yang pernah takut kena PHK atau bingung mesti gimana kalau kontrak kerjanya selesai? Coba dengerin dulu obrolan yang #dipodkesin ini, terus share pengalaman kamu di Instagram @dipodkesin ya! --- This episode is sponsored by · Anchor: The easiest way to make a podca…
 
Ceritanya Bang EL dan Dejul coba-coba #dipodkesin pake Youtube. Kalo mau nonton di Youtube aja tapi kalo cuma mau didengerin ya di sini aja! --- This episode is sponsored by · Anchor: The easiest way to make a podcast. https://anchor.fm/appSupport this podcast: https://anchor.fm/dipodkesin/support
 
Kami ngerasa tahun 2020 ini kayak prank, dikerjain sana-sini, sampe ga tahu harus nge-respons gimana. Makanya kami coba bandingkan dengan prank yang pernah kami buat atau rasakan, apakah tidak lebih baik dari Prank CORONA?! Obrolannya udah dipodkesin, silakan dengerin. --- This episode is sponsored by · Anchor: The easiest way to make a podcast. ht…
 
Episode spesial Hari Nyokap-nyokap alias Hari Ibu! Selamat berbahagia untuk seluruh Nyokap di Indonesia. Karena ini adalah episode spesial, kami juga menghadirkan tamu istimewa yang mau dipodkesin! Siapakah dia? Dengerin sampe abis yak!--- This episode is sponsored by · Anchor: The easiest way to make a podcast. https://anchor.fm/appSupport this po…
 
Gue ngerasa gue ga sendiri. Pertanyaan ini ga jarang muncul di pikiran gue, yaitu "kapan sebaiknya waktu yang tepat untuk gue resign?". Nah, makanya gue ngajak Andi buat ngobrol dan dipodkesin. Lo punya pertanyaan yang sama? Atau mungkin lo sedang bergumul dengan pertimbangan untuk resign? --- This episode is sponsored by · Anchor: The easiest way …
 
Dejul kembali melanjutkan belajar podcast tapi dipodkesin. Sekarang ngundang Valent dari Waktunya Podcast. Pokoknya gurih banget deh obrolan ini karena banyak sharing tentang cara ngomong yang baik dan benar di podcast. Penasaran? Nggak dong! Tapi boleh didengerin ya biar Dejul tetep semangat! --- This episode is sponsored by · Anchor: The easiest …
 
Episode ini kelanjutan dari episode sebelumnya. Yang ini mayan enak nih obrolannya. Ngomongin 2020 dan 2021 bareng dua temen gue, Mei dan Dido. Udah siap denger obrolan yang dipodkesin ini? Ya udah. Dengerin aja. --- This episode is sponsored by · Anchor: The easiest way to make a podcast. https://anchor.fm/appSupport this podcast: https://anchor.f…
 
Episode ini sih biar banyak-banyakin konten aja. Obrolannya pun terlalu niche. Tapi, buat lo yang tinggal di Depok, gapapa dong dengerin obrolan bareng dua temen gue, Mei dan Dido, yang udah dipodkesin ini. Seperti judulnya, ending-nya emang nyebelin. :) --- This episode is sponsored by · Anchor: The easiest way to make a podcast. https://anchor.fm…
 
Kali ini Dejul udah mulai nge-host acaranya sendiri. Dia tetep bikin program belajar podcast tapi sekarang belajar langsung dari podcaster yang udah duluan mulai, yaitu Cahyo dari POTKESTER. Dia penasaran nih, gimana caranya bisa bikin podcast yang rame-rame, sampe 5 orang. Gimana cara nyatuin topik, jadwal rekaman, sampe nentuin gimana caranya pun…
 
Ada yang pernah bilang ke gue, "Passion lo tergambar dari fashion lo". Bener atau nggak, gue coba obrolin bareng temen gue Andi Hidayat dan obrolan yang dibahas dengan penuh passionate ini udah dipodkesin di sini. Selamat mendengarkan! Btw, episode ini adalah salah satu rangkaian dari tema PASSION yang juga dibahas oleh para podcaster dari PASSIONA…
 
Ngelanjutin episode "Belajar podcast tapi dipodkesin", sekarang gue dan Dejul ngebahas dikit soal alat-alat yang dipake buat podcast. Apakah dia paham? Hmmm... Belum tentu... Cenderung tidak sih, sepertinya. --- This episode is sponsored by · Anchor: The easiest way to make a podcast. https://anchor.fm/appSupport this podcast: https://anchor.fm/dip…
 
Karena direkomendasikan untuk mencoba main aplikasi anon, akhirnya gue ngobrol bareng beberapa stranger untuk mencari tahu pengalaman mereka. Kek gimana sih aplikasi anon itu? Terus kenapa pake aplikasi ini? Jawaban mereka udah dipodkesin di sini. --- This episode is sponsored by · Anchor: The easiest way to make a podcast. https://anchor.fm/appSup…
 
Show recorded 20/11/20 67 minutes With the government looking to the year 2030 as the final year that petrol and diesel cars can be sold new, we take a look at the future of driving instruction and when to make the jump to an electric car for teaching in. 2030 Deadline Business Planning Large Electric Vehicles Battery Life Charge Per Mile The ULEZ …
 
Ceritanya ada temen baru gue, namanya Dejul, yang pengen bikin podcast bareng temen-temennya tapi gagal karena ga sejalan. Terus gimana caranya dia memulai podcast? Akhirnya gue ngasih kesempatan dia buat "Belajar podcast tapi dipodkesin" . Cem mana jadinya? Ya gitu deh. Ga seru! . Btw, gue rekaman podcast di Stingkibin Space, studio podcast yang a…
 
Jadi ceritanya ada temen gue namanya Kris. Kebetulan banget dia resign pas pandemi merebak di Indonesia. Alhasil, kantor barunya nge-freeze dan dia nganggur deh sekarang. Gimana nasibnya? Ceritanya udah dipodkesin nih! --- This episode is sponsored by · Anchor: The easiest way to make a podcast. https://anchor.fm/appSupport this podcast: https://an…
 
Jadi anak band masih terlihat seksi ga sih? Kalo dulu sih, iya banget. Makanya gue coba tanya langsung ke Andi, temen gue yang aktif anak band (dulu). Ceritanya udah dipodkesin, selamat mendengarkan! --- This episode is sponsored by · Anchor: The easiest way to make a podcast. https://anchor.fm/appSupport this podcast: https://anchor.fm/dipodkesin/…
 
Sebenarnya ini episode pertama dipodkesin, tapi gue upload ulang sekalian belajar ngedit yang bener dan fokus dengan satu topik bahasan. Ya meskipun ga fokus-fokus juga sih, tapi masih enak didenger lah menurut gue. Ini cerita tentang temen gue, namanya Pandu yang baru aja nyentuh usia 30. Gimana perasaannya? Ceritanya udah dipodkesin di sini. ***U…
 
Kali ini gue kenalan sama kartu Lenormand dan Oracle yang digunakan oleh Devi dari Baca Kartu. Cerita tentang kartunya udah dipodkesin, lo bisa dengerin sekalian cek IG dan Youtube-nya juga ya! --- This episode is sponsored by · Anchor: The easiest way to make a podcast. https://anchor.fm/appSupport this podcast: https://anchor.fm/dipodkesin/suppor…
 
Cerita cinta orang ga selalu mulus, kadang pupus. Pada episode ini, ada teman gue, yang ga mau disebutin namanya, yang menceritakan gimana rasanya batal nikah setelah 8 tahun menjalani hubungan. Masihkah dia percaya dengan cinta? *hoeek! Pengalaman dan ceritanya udah dipodkesin di sini. --- This episode is sponsored by · Anchor: The easiest way to …
 
Loading …

Короткий довідник

Google login Twitter login Classic login