Artwork

Вміст надано Sam Pitroda. Весь вміст подкастів, включаючи епізоди, графіку та описи подкастів, завантажується та надається безпосередньо компанією Sam Pitroda або його партнером по платформі подкастів. Якщо ви вважаєте, що хтось використовує ваш захищений авторським правом твір без вашого дозволу, ви можете виконати процедуру, описану тут https://uk.player.fm/legal.
Player FM - додаток Podcast
Переходьте в офлайн за допомогою програми Player FM !

#SenseWithSam - Assembly Elections

1:39:43
 
Поширити
 

Manage episode 383249002 series 3073458
Вміст надано Sam Pitroda. Весь вміст подкастів, включаючи епізоди, графіку та описи подкастів, завантажується та надається безпосередньо компанією Sam Pitroda або його партнером по платформі подкастів. Якщо ви вважаєте, що хтось використовує ваш захищений авторським правом твір без вашого дозволу, ви можете виконати процедуру, описану тут https://uk.player.fm/legal.

#SenseWithSam - Episode 2

Topic : 🇮🇳 Assembly Elections

Date : 11th November, 2023. Saturday

Time: 7.30pm IST

6am PST

8am CST

9am EST

- https://www.linkedin.com/in/sampitroda

- https://x.com/sampitroda

- https://youtube.com/@SamPitrodaa

- https://www.facebook.com/sampitroda

  continue reading

92 епізодів

Artwork
iconПоширити
 
Manage episode 383249002 series 3073458
Вміст надано Sam Pitroda. Весь вміст подкастів, включаючи епізоди, графіку та описи подкастів, завантажується та надається безпосередньо компанією Sam Pitroda або його партнером по платформі подкастів. Якщо ви вважаєте, що хтось використовує ваш захищений авторським правом твір без вашого дозволу, ви можете виконати процедуру, описану тут https://uk.player.fm/legal.

#SenseWithSam - Episode 2

Topic : 🇮🇳 Assembly Elections

Date : 11th November, 2023. Saturday

Time: 7.30pm IST

6am PST

8am CST

9am EST

- https://www.linkedin.com/in/sampitroda

- https://x.com/sampitroda

- https://youtube.com/@SamPitrodaa

- https://www.facebook.com/sampitroda

  continue reading

92 епізодів

Alle episoder

×
 
Loading …

Ласкаво просимо до Player FM!

Player FM сканує Інтернет для отримання високоякісних подкастів, щоб ви могли насолоджуватися ними зараз. Це найкращий додаток для подкастів, який працює на Android, iPhone і веб-сторінці. Реєстрація для синхронізації підписок між пристроями.

 

Короткий довідник