Boxing Bros відкриті
[search 0]
більше

Download the App!

show episodes
 
Gather around the grill with these two follically-challenged in-laws while they take a blunt and honest approach to manhood, family life, and all aspects of men's lives. While these two do not often pull punches, they do soften the blows with comedy -- often at each others' expense. The grill is a busy place, so guests are also very common, ranging from professional athletes to the guy down the street. So, become a part of the conversation as Ashton (barely out of diapers) and Carl (almost b ...
 
SHOWBOX adalah podcast yang membahas mengenai dunia film dan serial TV. Dipandu oleh jurnalis budaya, Lisa Siregar, SHOWBOX akan dirilis mingguan yang terdiri dari 2 part: review/ulasan film & interview dengan figur dunia film. SHOWBOX adalah kerjasama Goodshow dan BOX2BOX Media Network.
 
Loading …
show series
 
Tahanan-tahanan dari penjara Belle Reve dikirim sebagai bagian Task Force X ke pulau Amerika Selatan, Corto Maltese untuk menghancurkan Jotunheim. Jotunheim ini katanya adalah penjara era Nazi dan merupakan laboratorium yang menahan tahanan politik dan menjalankan eksperimen. Bila misi bisa diselesaikan, anggota yang selamat akan dikurangi 10 tahun…
 
Film berdurasi kurang lebih satu setengah jam ini merupakan episode spesial dari Serial Netflix Kingdom yang sebelumnya telah mengeluarkan dua musim. Episode spesial ini mengisahkan awal mula warga Joseon menjadi zombi serta kehidupan Ashin (Jun Ji-hyun), sosok yang ditemui Lee Chang (Joo Ji-hoon) ketika ke Utara di akhir Kingdom 2.…
 
Space Jam: A New Legacy merupakan kelanjutan dari film legendaris Space Jam pad (1996). Dalam film ini, bintang Los Angeles Lakers LeBron James jadi pemeran utama, menggantikan posisi Michael Jordan. Film ini melahirkan nostalgia yang serupa dalam waktu 25 tahun dan masih mengisahkan aksi mereka bermain basket melawan musuh di dunia Looney Tunes. M…
 
Di sini Amy bareng Pretelin Podcast ngebahas, bahwa di Loki ngejelasin secara detail Multiversenya Marvel!! Selain itu juga karakter-karakter di series kali ini nggak kalah kerennya dan cerita series Loki bikin orang penasaran, bahkan bagi yang belum nonton sekalipun! Nah, pasti penasaran kan kenapa? Dengerin aja langsung di Showbox Podcast!…
 
Film animasi Disney-Pixar ini sudah bisa kamu tonton di Disney+. Menceritakan persahabatan Luca dan Alberto. Monster laut yang bisa berubah jadi manusia. Luca terkesima dengan lingkungan manusia, ia juga menginginkan sebuah vespa. Untuk mendapatkannya kedua sahabat itu ikutan sebuah lomba. Apakah akan menang?…
 
Gather 'round the grill again this week as the close-shaved cranium bros attempt to beat the buzzer on the upload... spoiler alert! They didn't... This week the boys discuss manly mixed drinks, video game streaming, and tease at an upcoming guest! Can Carl lay off pitches in the dirt? Is it ever ok to drink a cosmopolitan as a man? Can celebrities …
 
Gather 'round the actual grill this week as balding baffoons prep an excellent week of meals and completely ruin them not 30 minutes later. While prepping and cooking, the boys walk you through some tips and common misconceptions about cooking and eating healthy. Could Carl remove the echo... echo? What is the best way to cook meat in a healthy man…
 
Mencari mama hingga ke New York ini adalah cerita perjalanan Ali dalam film Ali & Ratu Ratu Queens. Kamu akan diajak untuk mengenal Queens dan New York dengan cinematography indah. Proses shootingnya sendiri berlangsung saat musim dingin di daerah Brooklyn, Queens, dan Manhattan.
 
Gather 'round the grill as the busy bald bros ask for your forgiveness and explain the lack of episode last week. The boys give also give some updates for new projects and ways for you, the wonderful listeners, can peek further into their lives and interact with them. As a bonus, we will be providing their phone call previous to the "episode". Did …
 
Gather 'round the grill this week with the smooth domed duo as they welcome Ashton's much paler brother Cody to the show. With no real clear topic, the boys bounce around from growing up in the 80's and 90's to meeting their wives and then somehow end up on their favorite sports moments. Will Cody be able to speak into the mic for more than 2 secon…
 
Gather 'round the grill this week as the hairless hunks are joined by Max yet again. This time, they are figuring out how Max lost his neck and replaced it with back muscles. What is the recipe for ripped? What are the drawbacks of steroids? What the heck is an insertion? We answer these questions and more this week on The Bald Bros Show. Also, sor…
 
Gather 'round the grill this week as the hairless duo welcome their guest Max to talk about addiction and how to break the cycle. While this is a more serious episode, they take everything in stride, and Matt is able to speak about his difficulties with honesty and a light-hearted approach. What happened to the bleep button? Is Ashton really Darth …
 
Gather 'round the grill this week as the balding beefcakes use topics given by you, the listeners, and give the usual great advice from life experiences. They field questions ranging from becoming a father to erectile disfunction with grace and aplomb. Will Ashton find a new way to annoy Carl? At what point is too much jewelry for women? Who has th…
 
Gather 'round the grill with the boys this week as they welcome the highly successful and entertaining Terry Tucker. He's an author, he's ex-SWAT, he's played against Michael Jordan and James Worthy, he's battled cancer... we're not sure if there's anything this man hasn't done. Will Ashton overtake Carl for the censor beep championships? How fast …
 
Film yang dibuat berdasarkan gim legendaris dan juga reboot dari tahun 1995 ini akan mengobati rasa rindu para pecinta gim'nya. Ada beberapa hal yang bikin greget nih karena di sensor dan kecewa sama karakter Liu Kang yang gak dibahas cukup detail. Kali ini Lisa dan Amy ngebahasnya bareng sama Pretelin Panel.…
 
Gather 'round the grill and join Ashton and Carl this week as they welcome 20 year old Paxton into the studio to discuss manhood in the newest generation. They explore what the dating climate is like for younger men these days as well as find some hidden differences. Will Ashton have more bleeps this week than Carl? Who hasn't seen Friday? Did they…
 
"Love and Monsters" mengisahkan kehidupan percintaan pasca-apokaliptik, yang mengubah serangga di bumi bermutasi menjadi monster raksasa dan membunuh 95% populasi manusia dan The Serpent yang menceritakan penipu ulung yang menjadi pembunuh berantai tersadis di Asia Tenggara.
 
Gather 'round the grill and enjoy the sultry sounds of the dooless duo. This week the guys are joined by bald bro 2.5 and Ashton's two sisters -- one of which has very bad decision making skills and married Carl. They continue finish their lists on what every man needs to learn from three different perspectives. Will Carl ever clean up his potty mo…
 
Ada dua series yang dibahas dalam episode kali ini, Condor yang menceritakan tentang konspirasi CIA dan Our Boys yang menceritakan kisah nyata tentang pembunuhan remaja di Palestina. Nontonnya deg degan + greget! Denger ulasanya bersama Lisa dan Amy.
 
Gather 'round the grill with the slickest domes this side of the Rio Grande as they begin their list of things every man should learn. They are joined briefly by bald bro 2.5 as they dive in to subjects such as home repair, budgeting, and more. How badly can Carl mess up the intro? Should Ashton go back to counseling? Can bald bro 2.5 wrestle a lio…
 
The Returned menceritakan misteri di balik kembalinya orang-orang yang sudah dinyatakan meninggal dunia dalam keadaan yang sehat. Kejadian supranatural ini terjadi di sebuah kota kecil yang terletak di wilayah pegunungan Prancis yang mengegerkan warga. Misteri apa yang sebenarnya terjadi?
 
Cerita Agen Rahasia 007 ini memang melegenda, bukan cuma ceritanya tapi juga siapa yang memerankan James Bond di setiap filmnya. Episode ini Lisa dan Amy akan bahas Bond Collection yang bisa kamu tonton lengkap di Mola Tv (siapa tahu belom nonton semua serinya). Karena ini juga membuat Lisa dan Amy bahas film-filmnya dan Bond favorit mereka.…
 
Gather 'round the grill as the hairless hunks continue their discussion on what makes a man a man. Tangents this week include vicious middle school girls, Carl teaching Ashton how to get a quick divorce, and the first ever bromance. How is Carl still married? Did they just have an episode without a child interruption? Can you count how many times t…
 
Loading …

Короткий довідник

Google login Twitter login Classic login